Akupressur Til Heste

Akupressur er en effektiv måde at
afbalancere hestens medianbaner
på uden nåle.

Medianbane oversigtAkupressur er en terapiform, der er baseret på akupunktur, terapien forgår dog uden nåle. Det er kun dyrlæger der må påvirke akupunktur-punkter med nåle. Akupunktur-punkterne kan stimuleres med direkte pressur (tryk) i det enkelte punkt eller afbalanceres via laserterapi. Akupunktur er kendt som “Traditionel Kinesisk Medicin” hvor formålet er at skabe balance imellem Ying og Yang. Hesten består af 12 medianbaner, der hver i sær relatere til forskellige organer inde i hesten. Derudover består hesten også af banerne ‘GV’ (sea of Yang) ‘CV’ (sea og Yin). Kineserne taler oftere om ubalancer i medianbaner, end sygdomme.
Akupunktur er praktiseret i mere end fem tusind år, hvilket gør metoden til en af de ældste, sikreste og mest gennemprøvede terapiformer i verden.

 

Hvordan opstår ubalancer i medianbanerne?
Ubalancerne kan mærkes i de forskellige medianbaner, ubalancerne opstår af forskellige årsager og er meget forskellige fra hest til hest, ubalancen kan komme indefra og udefra. Medianbanerne kan afbalancere forskellige organer i hestens krop og derved hjælpe din hest.

 

“Jeg vil gerne lære dig at finde og påvirke de akupunkturpunkter med akupressur der er relevante for netop din hest, det sikre I kommer hurtigere i mål.”

 

Hvad kan akupressur gøre for min hest?
Ofte bruges akupressur som et supplerende redskab i mine Fysiurgiske Afbalanceringer, hvis jeg oplever besvær ved, at løsne en muskel eller skabe optimal mobilitet i et led kan jeg finde akupunkturpunkter, der kan hjælpe med at afspænde muskler generelt, et led eller hjælpe hesten på anden vis.

Imellem besøg ved større problemer med din hest udlevere jeg akupressurpunkter der skal stimuleres for at hjælpe din hest tilbage i balance.