Laserterapi Til Heste

Laserterapi er en af de mildeste
(og mest effektive)
teknikker til afspænding

Power laser 1500 basicI mine afbalanceringer gør jeg brug af laserterapi de steder det giver mening – også som en selvstændig terapiform. Jeg samarbejder med flere dyrlæger om at give laserterapi til heste med sår, seneskader – og i rigtig mange andre sammenhænge. Jeg bruger en PowerMedic Basic 1500 laser i mine afbalanceringer denne laser er en klasse 3B laser som er beregnet til terapeutisk behandling, der ikke kan skade din hest.

 

Hvordan virker laser terapi?
Med laserbehandling overføres energien fra laserlyset til kroppens celler, hvor lyset kan benyttes som brændstof. Laserlyset trænger med sine helt specielle egenskaber og energi dybt ind i vævet, ind til den enkelte celle og ind til hver eneste lille mitochondrie, hvor energien absorberes og dermed overføres. Det betyder de enkelte celler får den energi de har behov for at udføre de opgaver de i forvejen er programmeret til – som eksempelvis hestens naturlige helingsproces. Helingstiden for akutte skader reduceres med op til 75% og er derfor et fantastisk redskab, hvis hesten får en skade. Dette forudsætter dog antallet af laserbehandlinger sker ofte og kontinuerligt efter skadens opståen.
Laserterapi er smertefrit – jeg tilbyder dig altid du selv kan mærke laserterapi på egen krop.

Kontakt altid din dyrlæge, hvis din hest står med en akut skade – herefter kan vi i samråd med din dyrlæge give hesten laserterapi.

 

“Jeg anvender laserterapi som en del af mine afbalanceringer og som en selvstændig terapiform.”

 

Hvor og hvornår bruges laserterapi?
Jeg bruger laserterapi i mine afbalanceringer ved muskler der er meget ømme/stive, for at afbalancere dem hurtigere og øge blodgennemstrømningen med det samme på en smertefri måde. Det kan jeg gøre både før, under og efter massage. Ligesom laserterapi bruges til at afspænde ledbånd inde ledmobilisering. Laserterapi kan bruges som erstatning for nåle i forbindelse med ‘akupunktur’. Foruden dette bruger jeg også laserterapi til opheling af sår, ved seneskader, sur stråle og andre problemstillinger i hestens krop.