Masser af viden kvit & frit til den seriøse hesteejere, der hjælper dig med, at forstå hvordan hestens hjerne og krop fungerer, så din hest bliver sundere, stærkere og mere holdbar af den daglige træning, uden konflikter og frustrationer.

Podcasten: Forstå din ridehest

Podcasten er lavet af Jeannette Glerup, der giver dig viden om hvordan vores heste lærer, hvordan hestens krop er opbygget anatomisk – og hvordan vi træner vores rideheste så træningen bliver en gevinst for begge parter, og er med til at gøre din ridehest sundere, stærkere og mere holdbar af den daglige træning, uden konflikter og frustrationer.

Podcasten er startet i maj 2022 og udkommer lørdage i ulige uger. 

Facebook-Gruppen:
Hestenørderi-Gruppen: Vejen til en sund & holdbar ridehest

 

Denne gruppe er for seriøse ryttere, der ønsker at træne og kommunikere for lette hjælpere med deres ridehest både fra jorden og i sadlen. I gruppen lærer du hvordan din hest lærer, hvordan din hest bevæger sig samt hvordan du med terapi til husbehov øger hestens holdbarhed.

 

Gruppen giver dig adgang til et trygt online netværk med andre ryttere, der elsker at lære mere og dele ud af deres erfaringer med at gøre hesten sundere, stærkere og mere holdbar.

E-bogen: 3 Longeringsfejl du ikke må begå, hvis du ønsker gnidningsfri kommunikation med din hest

Mit (heste)hjerte brænder særligt for longering – desværre ser jeg også mange hyppige fejl, som giver udfordringer i kommunikationen og masser af (unødvendig) frustration – derfor har jeg lavet denne e-bog til dig, som du kan hente kvit & frit, mod tilmelding til mit nyhedsbrev om sund & holdbar hestetræning.

E-bogen: 6 afslørende punkter om ridehestens corestyrke & balance

Sammen med min kollega Julie Herold, står jeg bag Holdbar Ridehest, sammen har vi defineret 6 punkter du kan teste jævnligt, der afslører tilstanden af din hests corestyrke & balance – på den måde kan du være på forkant med at opdage potentielle skader, du kan hente e-bogen kvit & frit, mod tilmelding til vores (Holdbar Ridehests) nyhedsbrev om Holdbare Rideheste.