Godbidder

Godbidder og Snacks til heste og ponyer fra Dangro. Men hvilke skal du vælge?

JeannetteGlerup.dk forhandler Dangro’s godbidder og snacks “A-treat” og “A-Snack” – men hvad er egentlig forskellen?

A-Treat findes i to varianter med Timian eller med Gulerod i 2 kg poser og kan bruges som positiv forstærkning i hestetræning, eller når du blot tænker din hest fortjener en ekstra godbid.

A-Snack er flade, runde snacks som kan tildeles tørre (start med at dele den i to) eller du kan vælge at opbløde A-Snack i 100 ml vand 2 min.
A-Snack danner et flydelag i hestens mavesæk der minimere risikoen for mavesyrer skvulper rundt og er derfor ideel at tildele lige inden træning.
Det er også en nem måde at sikre sig hesten får indtaget ekstra væske ved stævner, kurser eller perioder, hvor hesten har tendens til at ville indtage mindre væske end normalt.

Hos Jeannette Glerup er A-Snack og A-Treat altid tilgængeligt i stalden, A-Treat til træning af hestene – mine heste er vilde med både Timian og Gulerod-versionen.

A-Snack tildeles lige inden træning samt på vinterdage hvor heste typisk drikker mindre, samt varme sommerdage hvor der tilsættes elektrolytter, der sikre en mere balanceret væskebalance.

Viser alle 5 resultater