0Verm

299,00 DKK749,00 DKK

 

  • O Verm bør kombineres med traditionel ægtælling hos dyrlægen samt god markhygiejne
  • Understøtter en god tarmflora og virker udrensende
  • Velegnet til heste under pressede græsningsforhold
  • Presset i 3 mm piller for nem udfodring
  • Anbefales ikke til drægtige eller diegivende hopper
Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: , , Brand:

Beskrivelse

0Verm en naturlig beskytter og hjælpende hånd som forebyggelse og bekæmpelse ved parasitter i hestens fordøjelsessystem designet i en smart 3 mm pilleform, der er nem at tildele i hestens daglige foder og de fleste heste finder velsmagende.

Alle heste har parasitter i en vis grad, derfor bør alle heste tjekkes for parasitter/orm mindst 2 gange årligt (forår og efterår). Jeannette fra BedstTilHest.dk anbefaler at få tjekket hesten med en gødningsprøve, der indsendes til dyrlæge, der samtidig laver en larvedyrkning for at vide specifikt hvilke parasitter, der er til stede hos den enkelte hest.

Når du indsender din gødningsprøve, går der ca. 14 dage fra indsendelse til larvedyrkning og svar er retur hos dig som hestens ejer, Urtefarm anbefaler at anvende OVerm i ca. 14 dage før den traditionelle ormekur tildeles. Derfor er det en god idé at skaffe 0Verm hjem til stalden i forbindelse med du udtager gødningsprøve hos din hest.

Efter udtagelse af gødningsprøve kan du starte med at tildele 0Verm til din hest, som en del af en naturlig beskyttelse. Den unikke urtekombination er specielt sammensat og indeholder komplekse aktive bestanddele, der er anerkendte for deres effekt. Derudover tilfører urterne en række vitaminer, mineraler og sporstoffer, der bidrager til den generelle sundhed, og en velfungerende stortarm.

Udover at tjekke hestens parasitmængde via gødningsprøve anbefaler BedstTilHest.dk at holde en god markhygiejne for at mindske presset i det enkelte hestehold, i tilfælde af belastet græsningsforhold kan det være nødvendigt at tildele 0Verm flere gange, mens hesten er på området, der er meget belastet.

Mindst holdbar til 24 måneder efter produktionsdato.

Produktet er ikke i konflikt med gældende FEI regler, vi anbefaler at man selv holder sig orienteret om ændringer/tilføjelser i reglerne.

Yderligere information

Vægt N/A
600 g eller 2 kg

600 g, 2 kg

Doseringsvejledning

Anbefalet dagligt dosis:
10 gram pr. 100 kg hest i 14 dage.
Eksempel: 500 kg hest 50 gram dagligt, 350 kg hest 35 gram dagligt.

Er du i tvivl om hestens generelle velbefindende skal du altid kontakte din dyrlæge.
0Verm er tilskudsfoder til heste.

Sammensætning

Ingredienser:
Artemesia, Cikorie, Salvie, Oregano, Chili, Sangrovit, Mynte, Kanel, Honning

Analytiske bestanddele:
Tørstof 86,5%, Træstof 33,5%, Råaske 6,2%, Råprotein 6,2%