En balanceret forpart?

Byt din e-mail adresse til 4 værdifulde moduler
med teori og praksis om at opnå en balanceret ridehest.

Aftenworkshops, kurser og foredrag

Her på siden finder du oversigten over aftenworkshops, kurser og foredrag Jeannette Glerup afholder og evt. kurser der afholdes med gæsteunderviser hos Jeannette Glerup i 9400 Nørresundby. Er der et kursus, foredrag eller aftenworkshop som er afholdt tidligere som du ikke nåede at deltage i kan du klikke videre på den enkelte begivenheden og tilmelde dig ventelisten. På ventelisten sikre du dig at får besked om hvornår det specifikke åbner igen (før alle andre).

En aftenworkshop afholdes en hverdagsaften i tidsrummet 18:00-20:00, på sådan en workshop er der 2 timer hvor der nørdes i et specifikt emne. Du kan deltage på en aftenworkshop uden at have deltaget på andre kurser eller workshop. Ønsker du en rød tråd og kontinuerlig udvidelse af din vidensbank giver det god mening at deltage på flere aftenworkshops. På de enkelte workshops kan der være referencer til tidligere aftner. Disse referencer vil vi på den enkelte aften ikke gå i dybden med. Aftenworkshop dykker altså ned i et specifikt emne alt efter emnet foregår det med hest og evt. fremmedrytter hvor vi fokusere på 

 

 

 

 

TRÆN DIG TIL BLØDERE SIGNALER – AFTEN WORKSHOP

Denne workshops aften vil være præget af levende teori og praksis med hestene, der viser dig hvordan du træner dig til blødere signaler med din egen hest.

Det finder sted på min ridebane i Nørresundby, tirsdag d. 14-08-2018 kl. 18:00-20:00.

Pris: 250,00 kr. inkl. moms.

Læs mere her.

 

HESTEMASSAGE BASISKURSUS

Lær på dette 10 timers kursus, hvordan du massere din egen hest optimalt på en weekend.

Når du tager hjem fra dette kursus kan du gå hjem og massere din egen hest. Du kan finde frem til din hests muskelspændinger og løsne dem. Du får en ridehest der er gladere, sundere og mere holdbar.
Du kan forebygge skader og mærke hvornår de vil være på vej.

Pris: 1.500,00 kr. inkl. moms.

Læs mere her.

 

HESTENS OVERLINJE – AFTEN WORKSHOP

Denne aften workshop vil være præget af levende teori og praksis med hestene. Denne gang kigger vi på hestens overlinje anatomi. Du skal bl.a. prøve at samlet en miniudgave af hestens overlinje – og vi skal se hvordan hestens overline er opbygget og sammensat – og vi gennemgår det selvfølgelig også på en hest og ser den i bevægelse. 

Det finder sted på min ridebane i Nørresundby, tirsdag d. 04-09-2018 kl. 18:00-20:00.

Pris: 250,00 kr. inkl. moms.

Læs mere her.

 

SUND & HOLDBAR LONGERING

Lær på dette 2-dages kursus hvordan du spotter din hests forståelsesudfordringer, forbedre Jeres signaler, afkoder hvordan din hest skal bevæge sig for at gå bedst muligt. Hvordan du bruger longering som et effektivt værktøj til at skabe en sund & holdbar ridehest.

Pris med hest: 1.500,00 kr. inkl. moms.
Pris tilskuer: 750,00 kr. inkl. moms.

Læs mere her.

WORKSHOP OM RYTTERCENTRERING V/STINE JOY

3-timers aftenworkshop med Stine Joy er bl.a. Centreret Rideinstruktør Level 2 og Rytteryoga-instruktør. 

Denne aften vil Stine gennemgå de vigtigste elementer for at kunne indvirke korrekt på vores heste som en kombination af teori og praktiske øvelser der laves på bolde, balimostol, sadelstol og andre redskaber. Efter denne aften vil du have redskaber til at kunne træne din krop og dit sæde til at blive blødere, mere stabilt og indfølende. 

Redskaber du nemt kan implementere derhjemme, når du træner din hest.

Pris: 325,00 kr. inkl. moms.

Læs mere her.

 

HESTENS ANATOMI OG BIOMEKANIK

På dette forløb lærer du hvordan hestens krop er opbygget anatomisk, du lærer at mærke hestens skelet og de store muskelgrupper igennem. Du lærer hvor musklerne findes på hestens krop og hvad musklerne gør enkeltvis og i samspil. Du lærer hvordan du med teortisk viden kan tilrettelægge træningen og forbedre hestens bevægelse i praksis.

Pris: 3.000,00 kr. inkl. moms.

Dette forløb er over 4 aftner á 3 timer.
Ny dato for forløbet er ikke faslagt.

Læs mere her

HESTENS NATURLIGE ADFÆRD & INDLÆRING

På dette forløb lærer du hvilke motivationer din hest er styret af, du får en dybere forståelse for din hests reaktionsmønstre, hvordan du træner dig ud af det, hvordan du designer effektive trænings set-ups der sikre din hest lærer det du ønsker på bedste vis indenfor hestens mentale kapacitet. 

Pris: 3.000,00 kr. inkl. moms.

Dette forløb er over 4 aftner á 3 timer.
Ny dato for forløbet er ikke fastlagt.

Læs mere her.