Hvem står bag JeannetteGlerup.dk

JeannetteGlerup.dk – Hestetræning & Afbalancering, Udvikling af sunde & holdbare rideheste er ejet og drevet af Jeannette Glerup Skaarup.
Virksomhedsnavn: Stald Kammerdal
CVR-nr: 34 97 76 66
Kammerdal 10, 9400 Nørresundby
tlf: 20 27 64 45
mail: info@JeannetteGlerup.dk samt info@BedstTilHest.dk

Jeannette Glerup står også bag hjemmesiden www.BedstTilHest.dk som er en webshop med salg af hestefoder, kosttilskud og rideudstyr.

Virksomheden finder du på de to forskellige domæner:
www.JeannetteGlerup.dk
www.BedstTilHest.dk

 

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

Kommentarer på blog

Når besøgende skriver kommentarer på webstedet, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserdata for at hjælpe med at opdage evt. spam.

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

Du kan altid selv slette din kommentar igen. Vi sletter kun kommentarer der opfattes som værende spam, promoverende for andre virksomeheder eller anstødende.

Kontaktformularer

Bruger du sidenes “Bestil Tid” formular indsamler vi oplysningerne du opgiver som:
Navn, adresse, dit tlf-nr, hestens opstaldningsadresse, antal heste til undervisning eller afbalancering, om du ønsker en tid efter kl. 18:00 med tillægsgebyr, eller weekend med tillægsgebyr, samt beskedfeltet med oplysninger om hvad din(e) hest(e) har af udfordringer eller du har af ønsker til besøget. Dette gemmer jeg via min mail-box for at kunne bestille tid og vurdere om det er evt. noget jeg ikke kan hjælpe dig med og sende dig og din hest videre.

Dataen gemmes i op til 5 år af hensyn til forsikringsspørgsmål og dokumentation af ejers oplevelse af hesten før undervisning eller behandling.

 

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt

I forbindelse med dit køb hos JeannetteGlerup.dk har du indtastet en række personoplysninger, oplysningerne afhænger af om du er CVR-Registreret (er virksomhedsindehaver) eller privat person.

Når du køber noget online hos JeannetteGlerup.dk indhentes oplysninger som:

  • Firmanavn (kun virksomheder)
  • Dit navn
  • Din virksomhedsadresse (kun virksomheder)
  • Din adresse (privat personer)
  • Hestens opstaldningsadresse (hvis der køres ud – gælder både erhvervspersoner og privat personer)
  • CVR-nummer (kun virksomheder)
  • Din e-mailadresse
  • Dit telefonnummer
  • Dine betalingsoplysninger (via Simplero, Stripe eller E-pay – opbevares sikkert af vores leverandør – jeg har aldrig direkte adgang til dine oplysninger eller kan se det indtastet)

Disse personoplysninger behandler jeg i forbindelse med ekspedition af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen samt i efterfølgende periode på 5 år i henhold til regnskabsloven. Herefter bliver oplysningerne slettet ved kalenderårets udgang.

 

Behandling af personoplysninger – samtykke

Hvis du har sat kryds i boksen ”ja, jeg giver samtykke til, at I må kontakte mig pr. e-mail med nyhedsbreve eller tilbud”, behandler jeg din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på info@JeannetteGlerup.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

 

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling af dine betalingsoplysninger (Stripe og E-pay) og til håndtering af dine køb (Dinero og Simplero). Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

 

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte Jeannette for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

JeannetteGlerup.dk – Hestetræning & Afbalancering – Udvikling af sunde & holdbare rideheste
Stald Kammerdal
CVR-nr. 34 97 76 66
Kammerdal 10
9400 Nørresundby
Tlf.: 20 27 64 45
E-mail: info@JeannetteGlerup.dk

 

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på afmeldingslinket i den enkelte nyhedsmail.

 

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk

 

Læs om indsamling og anvendelse af Cookies her.