Onlinekurser 

Onlinekurser har til formål at give dig konkret viden om et given emne. Onlinekurserne giver dig adgang til dit materiale via platformen Simplero. Når du først har købt dit onlinekursus vil det være dig frit tilgængeligt alle steder du har internetforbindelse. Online kurserne giver dig både teori og praktiske anvisninger og vejledninger for hvordan du gør trin for trin.

Find spændinger & løsgør din ridehest
– med sikker og effektiv hestemassage, du selv kan lave!

Lær som hesteejer, hvordan du finder spændinger & løsgøre din ridehest, med en sikker og effektiv hestemassage, du selv kan lave, uden risiko for at lave skade! Vi formidler hvad, hvordan og hvorfor på dette Fysiske Live Online massagekursus på en hest i vores stald, imens du ser os over skulderne. Her får du mulighed for at teste det af med det samme i din stald, på din hest, stille alle dine spørgsmål helt uden at skulle ud på en køretur, og alligevel rig mulighed for at blive dygtig til at give netop din ridehest massage – og svar fra to eksperter undervejs på dette 2 dages forløb.

Forebyg skader, og få en holdbar ridehest
25 tips til en robust ridehest
– Uden at bruge mere tid i stalden!

Lær som hesteejer, de 25 vigtigste ting om ridehestens anatomi og bevægelse, der giver dig en holdbar ridehest, baseret på nyeste forskning – formidlet på en levende, jordnær og praktisk måde – lige til at implementere i din hverdags håndtering og træning både i stalden og på ridebanen.

Din investering:
500,- inkl. moms.